söndag 17 juni 2012

Dianas möhippa

Det blev verkligen lyckat igår. Diana var supernöjd och det var det som var meningen. Dagen började med kidnappning av Diana hemma hos henne. 14 pers stod utanför hennes dörr och hennes mamma plingade på. Sen hoppade alla fram med pipor och skrek möhippa!! Vi drack champagne, åt jordgubbar och croissanter. Efter det begav vi oss till en modellstudio där hon blev stylad och fick ta proffsfotografbilder. De blev jättefina! Alla bilder fick hon på CD. Vi andra klädde ut oss och sen i slutet tog vi två gruppbilder.
Vacker brud!!



                                                                             

Efter detta blev det lunch henna hos mig. Plötsligt plingar det på dörren och Diana får gå in i ett annat rum och sätta på sig ögonbindel. Vi tar ut henne och sätter henne på en stol i vardagsrummet. Sedan tar vi av ögonbindeln och vad fanns där? OMG a dick in her face! En naken krokimodell! Haha, hon blev aschockad och minen som hon hade var obetalbar. "Vet Lars om det här?! Visste alla om det här?! OMG, ni är så sjuka!"



Diana fick sedan leta efter en skatt. Keps och brillor påväg till nästa ställe. Det var en sångstudio där vi alla sjöng in en låt. Vilken är hemlig! ;) Där drack vi mer champagne. Sedan åkte vi och tog en drink på Sangria och efter det var det middag på Fondueboden. Det var mycket smarrigt. Sean drog tjejerna vidare till Lemon och den gravida husfrun åkte hem för hon var heeeelt färdig. Det var iaf skitroligt att Diana tyckte att det var så roligt!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar