söndag 30 juni 2013

Lite fler pics från gårdagen

Det var verkligen så himla kul igår. Hela dagen gick som planerat och Lollo verkade väldigt nöjd. Hon kanske tillochmed ska börja på poledance! =)
På kvällen åkte vi ju till Fjäderholmarna och åt middag på en jättefin restaurang. Det är så himla roligt för när alla fick in sin mat fick de jättesmå portioner.. jag hade dock beställt en kungsflundra och fick in en skitstor firre på min tallrik. Det såg verkligen roligt ut.. haha! Sen kom Lasse Åberg och satte sig med sin fru(?) och åt bredvid oss. Thereze och mamma gick fram till honom och sa att de gillade hans filmer väldigt mycket och han verkade uppriktigt bli glad. Lasse Hallström och Lena Ohlin var där också och åt.. kändistätt? Jo man tackar! Sen drog vi vidare en sväng till soap, men det var så mkt kö så vi åkte till Lemon istället för där kommer man ju alltid in (stammis som man är) Höhöhöhöhöhöhööööööööö


Vi har ju köpt en kanindräkt som vi förföljt henne med i en månads tid. Kaninen har besökt henne utanför hennes port, på hennes jobb, när hon var och brunchade med en vän, när hon åt middag hemma hos mamma osv.. ploppade upp lite varstans liksom. Haha det har varit så himla kul att planera... Så när vi kidnappade henne igår så kom ju självklart kaninen igen. Hon skulle gå och göra en ansiktsbehandling (trodde hon). Kaninen förföljde henne från hemmet till salongen och hon sprang efter mig och ville dra av mig huvudet. Jag fick springa som en tok för hon var riktigt snabb. Hon fick gå in i behandlingsrummet på salongen och lägga sig på britsen, sen gick vi alla möhippedeltagare in och surprisade henne.


Vi hade tryckt upp fina tröjor som alla skulle ha på sig, men Lollo fick den här fina tröjan =)


Hela gänget


Lollo fick ett uppdrag där hon skulle göra nåning i lera som symboliserade sin kärlek till Tulle.


Sedan var det dags för poledance!


Wiiiiie!


Snyggt Eve!


Efter poledancen åkte vi hem till Lollo där hon fick svara på frågor om Tulle som vi filmade. Vi minglade och hade mysigt.


Efter detta begav vi oss till strandkajen där båten tll Fjäderholmarna stod och väntade.



Vi fick VIP treatment med gratis skumpa ut till Fjädis.





På den fina restaurangen!


Tazzen drog en svängom på bryggan. Mycket vackert.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar