söndag 8 maj 2016

Björkblad från i fjol

Alltså det var ju en upplevelse igår. Vi åt typ björksirap med filmjölksglass och inlagda björkblad från förra året. En råraka på rotfrukter och rom från en fisk på Island. Glödbakad  (läs grillad) jordärtskocka med späck från en kossa som bor i Gimo. Löpe från en ekologisk get med tre horn osv... ja ni hör ju? Till kaffet fick vi sockrade fänkålsstjälkar och frön... Hahaha. Satt typ och garvade när de presenterade alla maträtter. Servicen var dock oslagbar, det var en väldigt liten restaurang med få bord. Personalen var väldigt kunnig så det var kul. Dock ingen restaurang som man besöker igen. Det var liksom gott men ganska smaklöst. Vi tog 6 rätter med dryckespaket. Fick testa vitt vin med ek-karaktär, men nej, har svårt för det! Kul att testa iaf.
Puss på er

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar