söndag 5 oktober 2014

Crazy night

Okej, gårdagen då. Evelina hade dragit en chansning och googlat "guestlist" på Cirque de soir. det kommer upp ett formulär hon fyller i och sedan får hon ett email med massor med detaljer där det står när vi ska komma dit, dresscode och att alla måste säga "Im on the lux glist" när man var vid dörren. Sedan är det en kille som messar Evelina typ hela kvällen och vi börjar bli lite sådär hmmmm är det här verkligen på riktigt för han var så intensiv. Vi kommer dit och det är lååååång kö. Snubben ringer Evelina och sedan kommer han fram till oss och ba: "Hej tjejer ikväll måste ni ha tålamod för det kan bli lång väntan.. ni kommer inte få nån special treatment bara för att ni är snygga..."
Hahaha jag garvade på mig och vi tänkte gå nån annanstans. Då kommer det en annan kille fram: "follow me please", så vi går förbi kön och kommer in, gratis. Sedan kommer vi in och killen som haft kontakt med Evelina messar hundra sms "var är ni.. är ni inne bla bla.. jag kommer med drinkar till er om 5 min". Så vi står där med massa andra tjejer och sedan kommer han med drinkar till alla... också gratis. Det var jättehäftigt där inne, cirkus tema med ansiktsmålningar,  popcorn osv.

Bra housemusik var det så vi dansar på där. Sen blir det show. En tjej som dansar med en boa i string, en jättevig clowntjej, en kortvuxen med läskig mask, en stripptjej, en eldslukerska m.m.
De shower runt och grejar och alltså det var liksom så förnedrande mot den stackars lilla kortvuxna och sen var det även en jäääättestor tjej som dansade med hotpants och nipplecovers. De har ju valt det där själva ändå. Man såg ju typ tjejernas fiffisar också för de hade så lite kläder... ja ni hör ju. Crazyyyyy.... kul att få se, en gång liksom men det räcker gott och väl. Tänk om det här fanns i sverige liksom..  haha!

1 kommentar: