måndag 13 oktober 2014

Ny hjälm

Vad tycker ni om min nya cykelhjälm då? Haha alltså, finns det NÅGON på den här jorden som är snygg i hjälm? Det är den stora frågan... Idag har jag fixat lite med nya hemsidan och snart ska jag iväg till jobbet. Inte sugen för fem öre, men you gotta work work work...

5 kommentarer:

  1. Jag är kanske ensam om min åsikt men jag tycker faktiskt det är snyggt med cykelhjälm, iallafall på oss tjejer :-)
    Det utstrålar ett visst mått av smarthet!
    Din hjälm är stilren och klär dej bra men jag själv gillar de "vanliga" cykelhjälmarna bättre, de ser lite mer fartiga ut och sen är det bra med skärmen där fram mot solen.
    // Annelie

    SvaraRadera
  2. Tack Annelie! Jag ska anamma din positiva attityd till hjälmar. Kände mig faktiskt rätt cool idag med den på! ;)

    SvaraRadera
  3. Jag vet inte om du använt cykelhjälm tidigare? Men min erfarenhet är att det kändes ganska töntigt och ovant i max två veckor men sen känns det så självklart att det skulle vara otänkbart att cykla utan!
    Och nu tycker jag de man möter utan hjälm är töntar ;-)
    //Annelie

    SvaraRadera
  4. anonym är jag bäst som14 oktober 2014 kl. 08:19

    Håller med Annelie, det är inte hjälmen som är snygg, utan helheten. Man vet att det finns något värdefullt innanför skalet. Någon som bryr sig! Idag ser jag hjälm som själklart på både barn som vuxen.

    SvaraRadera
  5. Verkligen! Jag känner mig typ dum om jag glömmer den hemma. Praktiserade på neurologen förut och såg vad som kunde hända om man inte har en. Mer hjälmar till folket! :)

    SvaraRadera