onsdag 22 oktober 2014

Tummen ner

God morgon!

Recension av John Friedas go blonder shampoo. Kommer ni ihåg att jag skulle testa den här för att se om den fungerade? Iaf så ger jag den tummen ner. Gillar att den luktar väldigt gott och känns som ett frisör-schampoo men mitt hår har inte blivit ljusare ett dugg. Så enligt mig är detta som att kasta pengarna i sjön!

2 kommentarer:

  1. Som frisör så säger jag bara BIG no no till sånt här!! Ett schampoo som ljusar upp måste innehålla någon typ av väteperioxid eller ammoniak för att det ska kunna ljusas upp. Dessaprodukter varnades vi för när jag gick i skolan. Den innehåller chamomile vilket bara förstör ditt hår Carra! Tänk att du varje gång du tvättar ditt hår smäller på en massa kemikaler, typ lika dåligt som att använda blonde spray. Plus att för att den ens ska verka på ditt hår och ljusa upp det så måste den vistas i solljus eller värme i minst 20 min per gång. Så det är nog därför den inte fungerar. Men istället så torkar den ut och förstör ditt hår varje gång du använder den! Lita inte på sånt där billigt! Du som har så fint hår! Ush å bla sluta med en gång och fråga mig nästa gång för jag älskar hårprodukter!! Haha hoppas du inte använt denna under en längre period! Puss och kram!!

    SvaraRadera
  2. Det är det jag märkt, håret har blivit skit torrt! Men den är ju svindyr, så billig är den inte. Men jag kommer inte använda det här nåt mer iaf den saken är klar. Synd att du inte såg inlägget när jag började med den! Buhu!

    SvaraRadera