söndag 18 juli 2010

Efterlyst i Spanien..?

Jag och Johan hyrde en bil under hela spanienresan. En skitsjysst Ford Ka. Den minsta och billigaste bilen vi kunde hitta. ;) Iaf.. en dag när vi skulle till stranden, var det helt fullsmockat med bilar överallt. Det e feta backen ner till stranden och vi orkade verkligen inte ställa bilen högst upp... snacka om träningspass liksom! Sååå...vi ställde den där man inte fick men tänkte mañana mañana. Alla spanjorer gör ju d hela tiden så vafan... ställde bilskrället där ändå..

Haft en skitbra dag på standen, ska gå upp å hämta bilen men vafaaan?! Bilen är inte där..
Nejmen då har de bärgat bort vår bil! hahaha... hur faaan skulle vi ta oss nånstans nu?? Ingen mobil ingenting... Bara en jävla lapp där det stod bortbärgad typ och ett nr till polisen.
Vi frågar på restaurangen om vi får låna en mobil å försöker ringa polisen, men det e för kass mottagning. Sen ringer vi Anders (Johans pappa) så han ska komma å hämta oss...

När Anders kommer, säger de att de har sett vår bil. Den står lite längre upp typ i ett skogsparti... lååångt upp, så det var bara tur att de hade sett den (!?). Okej tänkte vi... vi drar dit å hämtar biljäveln med en bot 200 Euro.. men vi hade fått 50% rabatt. Jamen man tackar...

Nu när vi kom hem till Svedala igen lyssnar Johan av sin mobil som han inte hade med sig. Det är från bilfirman. De sa att de hade blivit kontaktade av polisen att vår bil blivit bortbärgad och att vi hade hämtat den på ett ställe där man absolut inte fick hämta den...att vi inte fick åka hem för polisen ville träffa oss för ett möte (?!)...hahaha... helt sjukt ju. Vafan har de för jävla policys där nere? De kan junte bara bärga bort bilen och lämna den i skogen, ingen lapp om vad man ska göra lr nånting? Idiots... jag säger bara det...idiots!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar