fredag 12 augusti 2011

Hemma!

Tjuu! Nu är vi hemma igen. Borta bra men hemma bäst, det ordspråket kommer aldrig att bli fel! Men vi har haft det skitbra verkligen och alla vi varit hos har varit sååå trevliga och snälla. Lägger upp lite pics här så ni får se. 
 Såhär lycklig är jag när jag har semester.
 På fre kom vi ner till Öland. Då var det grillning på en jättefin stenstrand där Emily och Sebbe förlovade sig. Det var 130 pers som var bjudna på bröllopet.
 Här är Sebbes bror, som också var toastmaster, med sin tjej Eva.
 Lägerelden som lös upp på stranden efter grillningen. Här satt alla och sjöng och spelade gitarr.
 En kusin till brudgummen kunde jonglera med eld. Coooolt man.
 Självaste brudparet efter ceremonin. Gulliga!!
 Moi et Jovis.
 Vilken stilig karl jag har fått tag i!
 Han kan dansa också. Här uppträder de med Five, "Everybody get up singin..."
 Han försökte lura med mig till busken men icke.. så lättlurad e jag inte minsann!
 Därefter bar det av till Karlshamn. Där träffade vi Jovis mormors syster som bodde där med sin man Mats. De var ur välkomnande som helst, jättefin middag fick vi och det var verkligen jättekul att träffa dem!
 Kisspaus. Mmmm, skönt! ;)
 Sen åkte vi till Uddevalla. Vi stannade ju då i Ullared emellan och det var roligt att se för alla har pratat så mkt om Ullared. Vi köpte lite skit till lägenheten, men orkade bara vara där i en timma. Det räckte vill jag lova...Johan var snabb med att checka in sig själv i Helvetet på facebook...
Vi bodde en natt hemma hos Jonas (Johans farbor) och Åsa. Sedan var de så snälla att vi fick åka ut till deras landställe Skäret. Det var hur vackert och fint som helst. Precis vid havet. Jättemysigt landställe verkligen. Vi grillade sista kvällen med hela familjen Wireby. Keka reker och grillspätt!
 Jovis letar blåmusslor till krabbfisket!


 Mums, det var gott. Råa är en delikatess i Vietnam.


Vi sov på golvet i köket sista natten för sängarna var bara 90-sängar. Haha...
Slut på resan! Men har fortf ca en vecka kvar av semestern. Imorron drar vi ut till Elgö och spenderar resten av den där.. härligt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar