torsdag 13 december 2012

Ny pool

Hello hello alla finisar =)
Idag har vi badat i områdets pool som är högst upp i området. (Finns en till längst ner).
Det var mysigt för där träffade vi lilla Vide som var 9,5 mån gammal. Hans ögon var de sjukaste jag sett! Såg ut som diamanter som glimrade i solen, helt ljusblå. Jättefint, påminde lite om Lou.
Den poolen är mycket större så där kunde vi morgonsimma lite.

Sedan har vi också funderat på hur vi ska göra framöver, om vi ska stanna här eller om vi ska vidare sen när vi inte får ha det huset vi bor i kvar. Finns lite alternativ så vi får se hur det blir. Våra grannar är skittrevliga. De heter Carina och Anders och hjälper oss med tips på allt möjligt. Vi fick en cykel av dem som Johan använder för att åka till gymmet med. Han har köpt gymkort. Jag slackar mest runt =P. Vi har också köpt ett enormt parasoll som Leon badar under så han inte får sol på sig. Det gillar han som bara den!

Vi har bokat julbord på Lanta Divers på julafton. Där får man äkta svenskt julbord och då ska Andrea och Doyle komma och äta med oss också. Doyle får käka svenskt julbord i Thailand, hahaha! Han är Andreas pojkvän som kommer ifrån Australien.

Trots att vi har det så bra här så saknar jag er där hemma massor =) Ni är fina =)

 Leon på restaurang och fått en fin krokodil att leka med. Jag har glömt säga att han har börjat snacka också!! Haha... närå, men han har iaf förstått att han kan göra ljud, jättekul att lyssna på. Söööötis!!
 Åka Tuktuk, tut tut!!
 Leon med parasollet som återspeglas i hans glasögon.
Utnyttjade också vår femtiotums tv med surround-ljud och kollade The Beach. Ingen av oss hade sett den, hehe.  Puss puss på er!

2 kommentarer:

  1. Får tårar i ögonen när jag ser er. Puzz älsklingar! Mum

    SvaraRadera
  2. Men Gud så härligt ni ser ut att ha det! Å sötaste lille Leon! :) kram på er!

    SvaraRadera