fredag 22 mars 2013

Kidz cab

Kolla in Leons nya cykel/joggingvagn! Johan köpte den på nätet. Sjukt bra ju! Då kan vi cykla som en riktig hjälm-familj.









7 kommentarer:

  1. Hej! Googlade runt lite och hamnade här. Har tankar på att köpa en kidz cab så jag skulle gärna vilja höra vad du tycker om din? Positivt och negativt. Tack!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Jag har tyvärr inte hunnit testa den än, men när jag gör det så kan jag göra ett inlägg om vad vi tyckte! =)

      Radera
  2. Har du testat den nu?. Hur fungerade den för små barn?.

    SvaraRadera
  3. Hej Johan! Det beror på hur små? Leon började använda den när han var 10 månader och det har fungerat jättebra. Han tyckte det var kul (och gör fortfarande), somnade ofta när han var liten. Den är lätt att springa med (lättstyrd) och superlätt att göra om till cykelvagn. Enda minuset är att den inte går att ta in genom en vanlig dörr utan att fälla ihop den. Då vi bor i lgh får vi ha den i cykelförrådet nere i källaren. Hoppas du fick svar!

    SvaraRadera
  4. kan du förklara de negativa o positiva är den mkt bred går den in i bagage på vanlig bil?
    ryms den i ex vis hiss på stan? inte för bred?
    välter den lätt om man har svängbara hjulet på o 2 barn i där? läste de ngn stans....

    är den jobbig fälla ihop?tung?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Linda! Som jag skrev ovan är den lätt att göra om till cykelvagn om man vill ha det samt lätt att fälla ihop. Den är heller inte särkilt tung. Det som är negativt är att den inte går in genom en vanlig dörr så om du ska in i en hiss som har vanliga mått så måste du fälla den för att den ska gå in. Har inte känt att den kan välta lätt, men har sällan haft två barn i vagnen, endast någon enstaka gång, men då märkte jag ej av något sådant. Den går in som bagage i en vanlig bil. Hoppas jag hjälpte dig lite!

      Radera
  5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera