lördag 20 mars 2010

2:a dagen på SAFE

God morgon allihopa. Uppe med tuppen på en lördagmorgon. Så jävla hurtigt, jag vet, you're free to hate me. Ska va vid medborgarplatsen vid halv nio. Vaknar upp med feeet träningsvärk i både rygg och rumpa. Hur satan ska detta gå?! Två dagar kvar, e typ helt körd efter en. Haha. Klenis man är.

Igår var det iaf jäääättekul verkligen. Vi började dagen med ett aerobicspass på en timma. Därefter varvade vi teori och praktik. Fick öva på hur man lägger upp passen i olika block som det så fint kallas och räkna musiken i bmp och räkna in "stora ettan". Övade också teknik i stegen, sjukt jobbigt! Sen fick vi bära varandra fram och tillbaka. Såg inte riktigt meningen med det. Sen avsultade vi med röstövningar. Det var i slutet av dagen och alla skulle säga: Nu ska ni gå och hämta era mattor. Det skulle vi säga med olika typer av röster, sexig, hårt, högt, lågt osv osv. Som sagt slutet av dan, det slutade med att alla låg och gapskrattade med tårar som sprutade överallt.

Sjukt rolig utbildning, ångrar inte en sekund att jag lade ner så mkt pengar. Det är absolut värt det. Nu ska jag iväg, idag blir det step-pass på morgonen om jag inte kmr ihåg fel.
Ha en bra lördag allesammans!
Pöss å kjam

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar