fredag 14 maj 2010

Kisstratt!

Nu kan även tjejer kissa stående!

GoGirls kisstratt är den smarta prylen som tillåter dig att kissa stående. Den får enkelt plats i väskan, fickan eller handskfacket. Nu behöver du alltså aldrig mer huka bakom buskar eller sitta på otrevliga offentliga toaletter. (WOW!!!) Ett måste för friluftsliv, konserter, resor och sport mm. Den perfekta presenten till äventyrliga flickvänner, mammor eller systrar!

Tratten är lätt att använda, det är bara att placera den mellan benen och kissa. Silikonet bildar en tätning som motverkar läckage.

Tvätta och torka:
GoGirl går att återanvända, vilket även är miljömässigt smart. Tvätta med tvål och vatten och torka. Det medicinska silikonet torkar snabbt och man kan skaka den lätt för att torka den snabbare. Silikonet är så tufft att det tål kokande vatten och är samtidigt väldigt smidigt.
Åååh, som jag har längtat efter denna manick! Nu kan vi kvinnor äntligen bli likställda männen. Är det inte fiffigt?? Finns att köpa här

4 kommentarer:

  1. Hahaha! perverst! Tänk att stoppa ner den i väskan sen efter användning!:-) Fy!

    SvaraRadera
  2. hahaha ja eller hur! fy va urrigt.. typ sånt du skulle göra ;)

    SvaraRadera
  3. men fyfan vilken äcklig och onödig grejj!

    SvaraRadera
  4. Nej aldrig. Sätter mig som vanligt i någon gränd och pissar om jag verkligen behöver och torkar mig med en servett efteråt. Inga problem med det.

    SvaraRadera