måndag 21 januari 2013

Phuket town

Tjenixen!

Nu är vi i Phuket town. Vi åkte tidigt imorse och fick byta båt på havet nära phi phi. Resan gick jättebra och vi åkte med Carina, Anders, Leif och Monica. De skulle på semester till Kambodja och Ao Nang. Sista gången som vi träffade dem nu. Nästa gång får bli hemma i Sverige =) Carina och Anders har hjälpt oss jättemkt med massor med saker så vi är så himla tacksamma för allt de gjort för oss.


Tröttisar på båten

Här i Phuket town finns inte mkt att göra än att shoppa. Vårt hotell ligger precis bredvid två stora köpcentrum med aircon. Man skulle dock inte ha med sig vagn eftersom det typ inte finns några trottoarer här.. Vi hittade lite grejer iaf så det var assjysst!



Mina nya pjuck som kostade 150 spänn. Fett värt, som Andrea skulle sagt!


Leon fick en ny kepa. Sööööt!

Imorrn ska vi till Karon beach och hälsa på Cattis och co som bor på värsta lyxresorten. Vi kollade hur mkt det skulle kosta för oss att bo där två nätter och det skulle landa på 5300kr. Här där vi bor nu kostar det 416 kr för två nätter ink frulle. Så vi valde det här hotellet ist för att lägga ner lite mer pengar på shopping.

Puss pussss

2 kommentarer:

  1. Veeeeerkligen fett värt!!! Avis!!!!! Jag vill också shoppaaaa!! Åh saknar er alla! Hoppas ni har det bra! Puss puss pusss

    SvaraRadera
  2. Vi saknar dig med! Men phuket-town är inget att rekommendera.. sjuuukt mkt thaiare som hela tiden drog i en.. phu!!

    SvaraRadera