tisdag 1 januari 2013

Nyårsafton

Hej alla glada och gott nytt år på er!

Vi hade jättetrevligt igår. Vi började med att käka gratinerad hummer följt av helstekt oxfilé med pot. gratäng och bea. Efterrätt blev chokladmousse. Mums. Lilleman var så trött så han somnade kl åtta.. Nu har vi bytt hus också. Vi bor tyvärr inte längre kvar i vårt fina masion =( Nu bor vi i en lgh med två sängplatser över. Köket är utomhus och nu får vi gå till den allmänna poolen istället för att ha en egen. Buhu! Haha.. närå, det e lugnt, men man bli bortskämd ganska fort när man har bott så bra tidigare.

Vi köpte tre lucky lamps igår. Det var skithäftigt att skicka upp dem i luften. En var för vår familj (mig, Jovis och Leon), en var för min finaste farmor Mary som gick bort för 12 år sedan och den sista var för Johans morfar. Det blåste rätt mkt men i vårt sällskap fanns det riktiga lucky lamps proffs. Det var tur, för min höll på att krascha, men Lisa, en femtonårig supergo tjej sprang skitsnabbt och räddade den så att den kunde få flyga sin kos.



 Fracken på! =D


Hela gänget som vi firade med hade som tradition att bada i poolen efter tolvslaget. Så det var ju bara att haka på! Alla stod runt poolkanten och höll varandra i händerna och räknade till tre och plums så var alla i! Sen vare bara att gå och knoppa för vi visste ju när Leon skulle väcka oss.

Kolla in akrobaten Leon! Så jäkla stark! Står på alla fyra! Jag lovar att han kommer börja krypa när han är typ 6 mån.. haha

Puss på er!

2 kommentarer:

  1. Så fint att farmor fick en lykta. Leon ser ut att må prima o ni med. Kram Mum

    SvaraRadera
  2. Va duktig Leon e på o ståååå, söt. Han kommer säkert börja krypa snart den lilla rackaren! Puss

    SvaraRadera